Nye websider - WWW.FOLLEGGRUPPEN.NO

06.08.2018 22:46

Follegg Gruppen er et private equity-selskap og har lang og bred erfaring med strukturering og håndtering av selskaper med ulike behov, ønsker eller utfordring

Follegg Gruppen er resultatet av en fusjon med Brekkestø Invest AS som ble startet i 2005/2006 av Erlend Follegg.  Forretningsidéen til Follegg Gruppen AS er å utvikle eiendom samt små og mellomstore bedrifter i forskjellige bransjer.

 

Bakgrunnen for selskapet: Erlend Follegg (Brekkestø Invest AS) og Ståle Løvbukten (Kjøbmandsvig Invest AS) etablerte selskapet Admincontrol AS (www.admincontrol.no) i 2005/2006. Admincontrol AS er ledende i Europa med kontorer i de fleste europeiske land. Admincontrol AS har siden 2005 utviklet sikre løsninger for bruk i forbindelse med styre- og ledelsesarbeid samt due diligence. Admincontrol ble kåret til det tredje raskest voksende teknologiselskapet/ IT selskapet i Norge av Deloitte i 2013.

 

Selskapet har hatt sollide overskudd og ble solgt for MNOK 400 i oktober 2017 til programvaregiganten Visma. Etter dette har Brekkestø Invest AS og datterselskapet Projektfinans AS satset på destinasjonsutvikling i Telemark, hhv Vinje og Tinn kommune og vært med å bygge opp Rauland som turistdestinasjon og er nå med på å utvikle Skinnarbu områdene i Tinn kommune gjennom regulering/utvikling av Skinnarbu som hotell, hytteområde og ski/alpindestinasjon (www.skinnarbu.no).

 

Brekkestø er i tillegg involvert i en rekke industrielle prosjekter, herunder eier Brekkestø Invest AS MDF list AB i Sverige som gjennom sin fabrikk på ca. 10.000 m2 produserer ripefrie lister og foringer (www.mdflist.se) samt er involvert i en rekke starts ups og virksomheter.

 

Les mer: https://www.folleggruppen.no

Kontakt

Erlend Follegg Konsul Schjelderupsvei 15, 0286 Oslo (+47) 970 55 555 (mobil) ef@advfollegg.no